Avui el Manel i l'Imma, uns bons amics, ens han convidat a fer un arrosset de muntanya deliciós.
M'encanta gaudir de l'amistat, la conversa intel·ligent i la bona cuina dels meus amics, que mai em defrauden.
I jo, es clar, havia de ser a l'alçada. Em tocava preparar les postres. Així que he fet tot allò que he pogut per posar un punt i final al dinar que fos digne dels altres àpats.
He decidit preparar aquesta copa de iogurt grec amb maduixa i plàtan que ha agradat força. Us passo la recepta perquè és molt fàcil i queda molt ben presentada.
Ingredients per 4 persones
4 iogurts grecs
250g mascarpone
2 plàtans
4 cullerades de mel
250g de maduixes
suc de 1\2 llimona
Batre en un bol els iogurts, el mascarpone, els plàtans, dues cullerades de mel i el suc de llimona.
Batre per separat les maduixes. Passar-les per un colador per treure'n les llavors. Afegir dues cullerades de mel.
Muntar la copa posant una capa de iogurt, una de maduixa i una altra capa de iogurt. Servir molt fred, millor de congelador (ficar les copes uns minuts).
Com veieu a la foto he decorat amb tres nabius. La recepta diu gerds però no n'he trobat. També diu posar un trocet de plàtan de decoració.
2 comentaris:
Boníssim!
Qué difícil m'ho posen els teus amics!!!! Una abraçada!
Publica un comentari a l'entrada