diumenge, 10 d’abril de 2011

Resultats

La cursa m'ha anat mig bé. Quan m'he llevat em trobava perfectament. Gens cansada ni desanimada, com ahir. He escalfat prou, he sortit molt bé, així que les pors fora. Ha fet un dia molt calorós i això no sol ser el meu millor aliat. Però estava molt concentrada i convençuda.

La meva estratègia m'ha funcionat durant mitja cursa. Al quilòmetre 2 portava 10'50, per tant per sota dels 11 que havia de fer. (genial!) al 4 i després de fer el Paral·lel, únic tros de pujada 22' clavats. He agafat aigua, he agafat Gatorade i amb les mans ocupades m'he liat. He deixat l'ampolla a la ronyonera, com que no estava tancada, m'ha vessat mullant el mòbil, l'ipod, etc... He perdut temps. Tot i així he arribat al km 6 només un minut més tard del previst a 34'. Fins aquí estratègia molt bona, autoestima alta, sensacions positives.

Des del 6 he començat a anar més a poc a poc, baixava el ritme i n'era totalment conscient, veia com la gent m'avançava (no m'havia passat als kms previs) i vist que al 8 ja era bastant més de 44' (crec que eren 49') he començat a descansar corrent (descans actiu: només baixar el ritme una mica et sents mooooolt millor) i m'he concentrat en no passar-me de l'hora.

Temps final: 58:55 corrent a 5:54 minuts per quilòmetre


Mig contenta, bé, diria més, tres quarts contenta. He disfrutat a tope, he fet mitja bona cursa.

3 comentaris:

Per ha dit...

Buen ritmo hasta el km 6, y lo que veo es que has puesto el ritmo de pre-entreno de la media de Barcelona después, bien!

jordicine ha dit...

Si has disfrutat, la marca potser és el menys important, no? Un petó,BLN.

Joan ha dit...

De vegades penso que tots plegats ens fixem massa en el crono i ben poc en gaudir. Ben fet, els que no pretenem guanyar només competim contra les nostres ansietats.

P.S.: Quines ganes tinc de córrer. Em feu dentetes.