divendres, 23 d’octubre de 2009

Nenes, hem d'aprendre dels tios

De vegades penso que els homes tenen molt a ensenyar-nos a nosaltres les dones. Ens sentim tan superiors, està tan de moda exaltar les qualitats femenines, tendim tan sovint a l'autocomplaença.... Però ells, de vegades, ens donen mil voltes!

Aquesta tarda he anat a buscar el dorsal i la samarreta per la cursa de la dona. Era a la cinquena planta del Corte Inglés. Només sortir de les escales mecàniques ja veig una cua interminable que com una serp recorria tots els passadissos de la planta. Bé, paciència, em poso a la cua i allò no es mou, no avança, només es fa llarg i més llarg . Al final preguntem qué pasa i ens diuen que les dones s'estan provant les samarretes i mirant-se al mirall per veure quina talla els queda més bé! Per aixó l'atenció una per una y les cues per provar-se. Una samarreta que portaran per la cursa i prou, o bé per fer esport, però que no és cap vestit de festa!!!

Bé, he fet mitja hora de cua per poder agafar el meu dorsal, quan a curses de 55.000 participants com la de la Mercè no vaig trigar ni cinc minuts.

Ah i a sobre les senyores d'aprop meu de la cua la pensaven fer caminant!!!!!!!!