diumenge, 22 de novembre de 2009

Cursa de muntanya del CEC per Collserola

Aquest matí m'he llevat ben d'hora, i no ha estat per fer una cursa, no. He fet de públic en una cursa. A les 9:05 ja era al cim de Sant Pere Màrtir esperant que arribessin els millors corredors d'una cursa que m'encantaria fer, la de Collserola.


Recorregut


A

Sortida: Campus nord de la UPC (c/ Jordi Girona 1-3) - avinguda d'Esplugues – camí de Finestrelles – plaça Mireia – carretera de les aigües – St. Pere Màrtir – Coll d’Espinagosa – Pantà de Vallvidrera – Coll de Cuiàs – Camí de Vallvidrera – c/ Pau Vergós – camí de Finestrelles – avinguda d’Esplugues – Campus nord de la UPC.


Com veieu els primers tres quilòmetres són matadors: des de la Diagonal-Parc Cervantes fins a Sant Pere Màrtir tot cap amunt sense ni un recer!

El primer corredor ha arribat a les 9:25 i se'l veia molt cansat, desprès dos més bastant seguits i desprès una bona estona fins que ha arribat el quart. La primera dona cap a les 9:45 i quan he marxat a les 10h encara arribava gent. En total han participat 973 corredors i tret dels avitualladors i els serveis de seguretat nomès hi havia una única espectadora pelant-se de fred i mullant-se sota la pluja.