diumenge, 29 de novembre de 2009

Una cursa ben cronometradaPorto una bona temporada pel que fa a les marques de les curses que ja havia fet l'any passat. La Merce la vaig millorar en 7 minuts, la de la Dona en 13, i avui era la més difícil doncs volia baixar la meva millor marca de l'any passat, 1h 2' i ho he aconseguit en 58' 34". El meu primer comentari de baixar l'hora ja em surt quan escric el resultat. Fins ara no comptaven els segons, deia una hora vuit, una hora quatre, una hora dos.... pero a partir d'ara començaré a dir cinquanta-vuit trenta-quatre..., és com passar a una nova categoria.

En fi, aquesta és la primera cursa que he fet amb cronòmetre. Moltes gràcies al Pol perquè tots els meus rellotges són d'agulla i ell m'ha deixat el seu que és digital. He corregut amb una amiga, la Mireia, controlant cada quilòmetre la velocitat que portavem. Per baixar l'hora s'havia de passar per quilòmetre en menys de sis minuts. Anàvem clavades: 5, 11, 17, 22, 28, al pas pels cinc quilòmetres he fet 28'29" i així controlant el ritme. Al arribar al quilòmetre 9 portava 52 i aleshores m'he dit: "nena tranqui que tens vuit minuts per acabar, temps més que de sobra". Així que la pujadeta del carrer Lleida i la baixadeta fins meta a bon ritme on per fi ja he fet l'sprint.

El cronòmetre m'acompanyarà a partir d'ara a totes les curses, dóna tranquil.litat i seguretat i permet arribar a meta sense ofegar-se.

La propera els nassos, on em proposo mantenir-me per sota l'hora, no sigui que tanta complaença em retorni a l'hora. Serà una cursa diferent ja que començarà a les 17:30 i desprès festa grossa que cal donar la benvinguda al segon any de crisi!

3 comentaris:

idroj ha dit...

Ja t'ho deia jo que ho aconseguiries.
Felicitats!!!

clara ha dit...

Ep! baixar els rècords no és tan fàcil! quan vaig començar a nedar feia 70 piscines de 25m en 60 minuts. Ara, quatre anys més tard, faig les 70 piscines en 55...quan m'avorriré de cronometrar? ni idea.
Però potser ja no hi haurà ocasió: demà començo a fer aikido i de moment deixo la piscina...
no es pot fer tot, ni escurçant els temps!

BLN ha dit...

Gracias Clara por ponerme un comentario! Bueno no es que quiera bajar este record, es que he cambiado mi forma de correr al comprender cómo se corre. Y como digo en la entrada mis próximos retos son mantenerme por debajo de la hora. Eso en las carreras (que son competiciones, claro) pero no cuando entreno.N