dimarts, 6 de desembre de 2011

Corrent per la Zona Fòrum


Avui, aprofitant que és festiu, hem fet una cosa que tenia jo en ment abans de la mitja marató. Dic "hem" perquè la meva companya de quilòmetres, la Mireia, ha acceptat el meu suggeriment de sortir a córrer per un lloc que no coneixem bé i que ens cal conèixer.

Hem decidit fer 11km per l'itinerari de la mitja marató des del km 10 fins el 21. Recorrer'ls en situació relaxada i veure com són. Comença a l'Arc de Trionf davant el parc de la Ciutadella i has de rodejar-lo fins a Marina, pujar fins Glòries i baixar Diagonal fins el Fòrum. Quan hi arribes tornes per línia de mar, fins les torres Mafre i un altre cop envoltes la Ciutadella i arribes a Passeig de Sant Joan.

Hem trigat 1h:22m! Ho dic de debó. Sense parades ni res. Sense excuses. L'he trobat un recorregut dur, cansat, poc amic. Em recorda a Nassos i es una cursa que normalment no faig massa bé. Però avui erem totes dues que ens costava. No sé dir una raó. Tot és gran i els edificis es veuen de seguida, pero no hi arribes mai.

Diumenge passat vaig fer 1h:51m per la Carretera de les Aigües per fer 16 km i no em vaig cansar tant. A més en aquest temps s'inclou una parada per beure a la font i dos trams caminant.

Crec que a part de Nassos, també hauré de repetir aquesta experiència un cop més al gener, perquè aquí és on puc trobar-me el problema.

5 comentaris:

en TXABI ha dit...

... és la dura vida del mig-maratoniá !.
Però recorda que, per sort, al febrer correràs envoltada de gent, de gent corrent al costat teu i de gent animant-te per les voreres (tot i que no gaire gent precisament en aquest tram avorrit i ensopit...).
A part, estarà la teva il·lusió per estar corrent la teva primera mitja, i això, com el Red Bull, "te da alas" !.

Joan ha dit...

Sovint el primer cop està sobrevalorat i mitificat. L'experiència però, aporta uns resultats molt més satisfactoris.
Insisteix. La següent serà millor.

Visualitza el públic, el dia, les sensacions d'estar acabant i la glòria al final del camí i tot serà més fàcil.

jordicine ha dit...

Un bon recorregut. Arribaràs a la Mitja de Granollers "a tope". Un petó.

Pep ha dit...

Quina gràcia, t'he trobat per casualitat. Sóc en Josep de Castells. Salut!

BLN ha dit...

Benvingut al bloc Josep, si mires, trobaràs algunes entrades sobre castells, incloent-hi per descomptat la dels Castellers de Vilafranca fent la torre de vuit neta.
(busca a novembre 2010)