diumenge, 28 d’octubre de 2012

Dona, dona, dona...

Ho portem a la pell, les dones, quan ens juntem ho fem tot diferent. Jo de vegades renego de ser dona i voldria tenir tot un altre carácter, però la veritat que en dies com avui,  em sento privilegiada de ser una més de les 15.000 que formàvem la "marea rosa".

Abans de sortir ens ho em passat genial ballant, seguint les indicacions dels animadors, apujant els braços, aplaudint, seguint el ritme d'una música marxosa i rient. Les cares de la gentada eren d'alegria.

El Per m'ha acompanyat aquest any i allí era, amb tots els pares, avis, marits, fills, germans que ens miraven des de la barrera.

Tot i que ha costat començar, perquè el gruix de corredores no cabia per la corba que fa Pça Espanya amb Paral·lel, després he anat ràpida. He vist el globus del 40' i l'he avançat. No sabia com anava. Els quilòmetres no estaven marcats, la distància és també una incògnita: 6km, 6'150km, 6'300km ??? No queda clar quan fa. En pasar per la llebre de 40' li he preguntat quan portàvem i m'ha dit que 3'200km. Això m'ha animat molt, perquè en aquell moment només portava 19 minutets. Després he seguit molt animada. El dia fred m'anava molt bé per tirar fort. No sé quan he fet al pas pels 5km perquè no es marcava, però dec haver fet una de les meves millors marques. Calculo que uns 27'45. En arribar el meu cronòmetre marcava 35'16 i em sembla que pot ser una molt bona marca, depenent de quans quilòmetres siguin.

No tinc resultats oficials, però sé segur que he fet una cursa d'excel·lent.

Ja han sortir les classificacions: El meu temps ha estat de : 35:12, he arribat en el lloc 1249 de la general i el 189 de la meva categoria.

1 comentari:

Per ha dit...

Super bien! Solo 189 delante tuyo, seguro que eran profesionales! Eso promete para el Jean Bouin...