diumenge, 10 de novembre de 2013

Aquestes boges de rosa
Esplèndida la jornada d'avui a la cursa més solidària i vitalista que les dones de tota mena portem a terme a Barcelona totes les tardors.

Aquest any ens ha fet un sol molt maco i no ha calgut abrigar-se gens. He anat amb la Mar que corria per primera vegada. Tant per a ella com a corredora "novata" com per a mi com a llebre ens ha encantat l'experiència. I això és només el principi d'una llarga vida runner, perquè com sempre que les coses surten bé, ja està pensant en la propera!

S'han batut tots els records i s'han quedat fora una bona quantitat de dones que hi volien participar. Això no hi ha qui ho pari!

Vinga runneres que ens mengem el món!!

I per a mi la propera serà la Jean Bouin, que la vull fer en menys d'una hora i fins i tot si pot ser en menys de 59'. Normalment em surt molt bé, veurem si aquest any mantinc el nivell. Em conformo amb 58 i escaix, però si són 57 estaria moooooooolt contenta.

2 comentaris:

Mar ha dit...

Estimada Belén, ha sigut un goig correr aquesta cursa. Tu m'has estat animant des de fa molt a fer esport i, a correr en concret des de fa un any. He punxat un munt de vegades quan volia començar i ho deixava. Ha estat molt just, però ho hem aconsseguit. I parlo en plural perquè sense tu, no hagués estat possible. Ets una gran motivadora. Fas creure en un mateix, mateixa. I això per a mi, no té preu. Gràcies per ser i estar i fer-me ahir costat amb el teu esperit ferme i possitiu, per donar-me la mà per entrar juntes , per celebrar-ho. Tan de bó l'esperit d'ahir es pogués mantenir tots els dies de la vida. No m'enrotllo més. GRÀCIES

Cristina ha dit...

Ja veuràs quan surtin les fotos i ens veiem immortalitzades entrant a meta amb els braços en alt agafades de la mà!