diumenge, 28 de setembre de 2014

Comença la temporada 2014-2015Avui ha començat per a mi la temporada running amb la tradicional Cursa de la Mercè. Aquest any no l'han adelantat com és habitual sinó que l'han endarrerit i s'ha celebrat després de la diada de la Mercè. Per a mi un gran avantatge per dos motius: menys calor i més temps entrenant des de la tornada de Noruega.

He sortit amb la Mireia, molta gent per començar, no hem corregut lliures fins arribar a Gran Via, però tot i així un bon ritme, sempre és molt millor anar amb llebre que et porti per sota de sis.

Bona tirada, sense entrebancs fins els 5km en 28:09, prou bé. Cap al 6 i escaix li he dit a la Mireia que tirés perquè jo ja tenia marge per poder-la fer en menys d'una hora que era el meu propòsit. I no anava gens malament al 7 ni al 8. Però com sol passar, m'he trobat el Paral·lel al final de la Cursa i he baixat radicalment el ritme. Crec que anava per sobre de 6:30.  Al final, contenta, he arribat a meta en 58:55 que tot i no ser cap meravella, és millor temps que els dos darrers intents.


Un bon punt de partida per la nova temporada.