divendres, 29 de maig de 2009

Avui, matada

Des de fa una temporada els runners han començat a fer cursa de divendres de muntanya. Sortida del club i cap a polígon de Sant Just. D'allà hem agafat el caminet que va fent vall endins fins a la Salut de Sant Feliu. Després pujadeta d'uns 4 km sostinguda i apa, a suar, que tot i ser les set de la tarda sembla que siguin les 3h. Correm el Pau, el Juan Carlos, l'Eduard i l'Enric. Em van esperant a les cruïlles. 

Les corbes del camí són molt maques, plenes d'ombres i frescor. Tambè corren dos tios més que porten el nostre pas i anem junts una bona estona. De tant en tant ens anem trobant bicicleteros fent les seves pròpies matades, van suats com una mala cosa.

En acabar la pujada comença un tros que recorda la Carretera de les Aigües, hi veus Sant Just, amb l'edifici del Walden, hi veus la cimentera de Sant Feliu, tota la Vall del Llobregat i allà al fons el mar amb algun vaixell tocant l'horitzó. Les corbes son "un balcó sense baranes" sobre el paisatge urbà. 

Comencem a baixar, passant molt a prop d'una massia i després el camí ja s'em fa conegut, he buscat espàrrecs, he passejat un gos i he passat en bici algun cop. És el camí que porta a la Penya del Moro, però no hi arribem fins allà, ens quedem a Bellsoleig i el rodejem fins a Can Mèlich.

No està gens malament per una sortideta de divendres!!!