divendres, 1 de gener de 2010

Ahir cursa de Sant Silvestre i sopar de Cap d'any

Doncs bé, quina millor manera d'acabar l'any pels noruecs trotadors que corrent! Vam fer una cursa diferent ja que mai havíem corregut al vespre. Dic aquest mai com si portés ves a saber quant de temps corrent i nomès fa un parell d'anys. He fet unes 12 curses en aquest temps i totes a primera hora del matí (9, 9:30, 10h). Crec que tinc el cos més fresc i descansat de matí que no pas de tarda. També em concentro millor.

Bé, però el cas és que no va sortir gens malament. El gran Per, ex maratonià i sempre tant en forma, va aconseguir un magnífic 46:11. L'Erik que ni entrena ni res (pa qué?) es va permetre de fer-la caminant a estones i arribar-hi en 51:36.

I jo no em puc queixar ja que el meu objectiu d'enguany era baixar de l'hora i mantenir-me a totes les curses per sota. He fet uns justets 59:05, pero he complert.


Com a premi al nostre esforç vam poder menjar i beure (jo beure no perquè conduïa) un excel.lent sopar de cap d'any d'alta cuina: sushi, dimsum, mussos de ceps, escalivada i espàrrecs, llagostins, pollastre a la cervesa, taronja caramel.litzada, i altres aperitius i postres deliciosos.Una nit inoblidable entre altres coses perquè el primer que vaig fer per començar l'any va ser conduir!!!!!!

Tota la meva família va arribar a casa sana i estalvia i el meu cotxe va quedar fins i tot aparcat. Encara no m'ho crec ni jo.


3 comentaris:

Mar ha dit...

Vull fer una volta amb el teu cotxe i jo conduïnt!!!!
Belén aprofito l'espai per dir-te (bé, recomanació) que et passis pel bloc de'n Santiago, "Un burro ciego de alfalfa" (pots anar directe des del meu) veures quelcom que com a mínim et resultarà conegut.
Un petó a tu i a tota la teva família i Bons Reis.
Un petó de Reis,
Mar

Mar ha dit...

Volia dir TU no JO, és clar. Bé, d'això Freud pot ser en tindria quelcom a dir. En el fons m'encantaria saber conduïr però mai em decidiré.
Kisses again, que estic molt esplèndida.
Mar

BLN ha dit...

Mar jo preferiria que conduïssis tu. El bloc del Santiago el visito regularment, ja sé que ha posat una entrada del Margarit.

Per cert no et perdis el bloc de una tal Moli que es diu cosas que (me) pasan, tens l'adreça en una de les meves entrades o al meu perfil. És una canya!

No estic esquiant, perque el Pol s'ha trencat la clavícula i estic d'infermera.

També estic seguint el bloc de la Julie Powell, la autora de Julie and Julia