dissabte, 4 de febrer de 2012

Llobarro a la sal amb amanida de cítrics del Cocinero fiel



Oi que fa goig? I està boníssim. Doncs avui hem menjat això per dinar. Treta del blog genial del Cocinero Fiel, l'he feta tal com l'explica.

Primer cal fer una salsa de taronja (que són aquests puntets que taquen el plat) i això sí que no ho he sabut fer. Ho he intentat dues vegades, espatllat sis ous i tres taronges i només m'ha sortir un liquidet aigualit que no agafa cos ni amb quilos de Maizena.

Després es fa el llobarro al forn amb les pells dels cítrics per sota i la sal per sobre cobrint la pell. Això m'ha quedat perfecte.

Per últim es fa una compota de poma al microones. Són les taquetes una mica més clares que també es veuen al plat de la foto. També m'ha sortit bona.

Muntar el plat i bon profit!

(Jo he fet un arròs blanc, que a casa fem plat únic)

http://elcocinerofiel.com/2012/01/30/el-cocinero-fiel-tarragona-en-essencia-lubina-a-la-sal-degvsta/

Gràcies Txaber!