dijous, 8 de novembre de 2012

L'èxitEn aquests temps de crisi, on tot sembla anar malament m'ha arribat una frase del genial i admirat Woody Allen que, si més no, omple d'humor el mal moment. Diu el mestre:

"Me ha llevado diez años tener éxito de la noche a la mañana"

Només el treball i l'esforç ens treuran d'aquí, la superació i la constància i dir no a certes coses que ens volen fer empassar. No cal que siguem competetitius, no cal fer més per menys, no cal reinventar-se, no cal viure mancats de cultura, sanitat ni cap tipus de consum.

Ens cal ser competents, seguir fent el que ja fèiem bé, seguir sent nosaltres mateixos, apostar per consumir cultura, lleure i esport i ser cada dia una miqueta més ecològics.


2 comentaris:

Joan ha dit...

M'agrada el teu optimisme. Anem tard, però. I no sé si ens podem permetre esperar deu anys per tenir èxit tot just despertar.

Però només hi ha una manera de competir contra el món que no volem. Començar a construir un demà millor ara, avui, ja. Des del nostre racó de món.

Bln Lysh ha dit...

No ens hem d'esperar ni deu ni vint, ja ens ha portar molt de temps arribar aquí i ara no renunciarem a tenir l'èxit avui ja com tu dius Joan.