dijous, 6 de febrer de 2014

La recta finalPer aquesta Rambla Prim al barri del Besòs estaré corrent el quilòmetre 12 de la mitja marató. Simbolitza la recta final, tot i que no és el final perquè encara quedaran uns 8 km, però és quan ja saps com et va  i és una de les poques baixades en un recorregut quasi pla.

Aquest cap de setmana vull entrenar per els barris de Poble nou, Besòs, Fòrum i Vila Olímpica, perquè són la part del recorregut que conec menys. Per aquestes zones només corro a la cursa dels Nassos, mentre que la primera part de la mitja és la classica de totes les curses de 10k entre Pça Espanya i Pça Catalunya i entre Gran Via i Paral·lel. Amb una amiga hem decidit doncs anar aquest dissabte a fer la segona part i veure com estem.

No és el final de temporada, ja que a la primavera encara correré tres curses com a mínim de 10km. És el moment àlgid però. Després de les dues mitges maratons, l'entrenament baixa molt, l'esforç es relaxa i   ja no "programo" les diferents sortides (llarga, sèries, etc..) sinó que surto a córrer més per sensacions i el que em vingui de gust.

La temporada ben bé s'acaba al juny. I aquest any he pensat potser començar a fer una mica de bici. Hi ha un projecte engrescador que no sé si farem o no, és una proposta si més no: fer el Camino de Santiago en bici. No té data, en tot cas cal que m'acostumi a la bicicleta, que fa anys que no l'agafo.