dimecres, 27 d’octubre de 2010

El cocinero fiel

Avui vull parlar d'un bloc que, des del dia que el vaig descubrir, no he deixat de consultar i seguir fidelment. Jo sóc així. Quan un bloc m'agrada molt, el miro a diari o quasi a diari. Aquest es diu El cocinero fiel. Ja el títol el trobo molt ben trobat, basat en l'obra de John Le Carré "El jardinero fiel", que també m'havia semblat al seu moment, un títol de novel·la molt aconseguit. El seu autor em cau bé perquè va fent comentaris i dient la seva mentre cuina. Et dona la sensació de ser amb ell a la cuina de casa seva.

A més és un gran bloguer i sap muntar totes les etiquetes, comentaris i presentacions amb molta gràcia i amb eficàcia. Presenta les receptes en vídeo, el que és molt pràctic, però amb un temps curt, que és suficient per entendre com es fa, però no avorreix.

La primera recepta que vaig aprendre d'aquest bloc és la del Pollastre al Curri. És molt fàcil i queda per llepar-se els dits.
Un ingredient que mostra, és la llet de coco. Jo no la poso, li he tirat llet de soja o simplement llet normal, o posar aigua i brou. Aquesta darrera variant queda menys cremosa, però és més lleugera.

Bon profit!

1 comentari:

Per ha dit...

Mmmmm - ¿quizás deberías cambiar el nombre de tu blog a La Cocinera Fantástica?