diumenge, 22 de maig de 2011

Acumulant quilòmetresHe rebut una notificació de Nike, per la qual m'han pujat a la zona verda. He arribat a registrar a la seva pàgina web 305.15 km. M'explico:

Per nadal la Maria em va regalar un petit dispositiu que es posa a l'ipod i amb un xip a la sabata, registra els quilòmetres que fas. Estic parlant de desembre 2010 (el vaig estrenar el 26). Avui 22 de maig fa quasibé cinc mesos que porto l'aparell a totes les curses i tots els entrenaments. Un cop al mes passo les dades a una pàgina web que es diu Nike+iPod. Primer em sortia tota la informació de color groc. No hi vaig fer esment. Després em va canviar a taronja.

Avui se m'ha posat verd. Això sí que m'ha cridat l'atenció i he decidit averiguar el significat dels colors. Resulta que quan vas acumulant quilòmetres, vas pujant de nivell. Així he arribat a més de 300 i per això he pujat a zona verda.

Ahir amb la Mireia vam fer 14.16 km. Ja em falta poc per menjar-me la Carretera de les Aigües anada i tornada en un sol entrenament!

5 comentaris:

TXABI, ha dit...

Verde que te quiero verde.... !!!

María Fuentes ha dit...

oleeeee!!! Veo que amortizas bien el regalo! Me alegro mucho de que lo uses tanto y de que seas tan maquina, yo cuando voy al gimnasio no paso de los 3km, y la maxima velocidad a la que corro son 10km/h... Asi que felicidades, perteneces a la nueva elite!

BLN ha dit...

Bueno, yo en cinta tampoco me quedo mucho, es que me aburre y se me hace largo. Pero este otoño tengo que hacer series (correr a distintas velocidades) para preparar la media maratón y no me quedará más remedio que ir.

Lo que pasa que por la montaña y por aquí por Sant Just, casi ni te das cuenta y vas haciendo más y más quilómetros, mirando el paisaje, disfrutando...

Joan ha dit...

Em fas recordar que tinc pendent un apunt sobre entrenament mental. Verd de creixement primaveral. Endavant, doncs.

MIREIA ha dit...

I molts més que en farem . Com a mínim fins a 21 !!
Ànims campiona