diumenge, 1 de maig de 2011

Cursa a ceguesQuan vaig dir a l'Speedy Txabi que faria la cursa nocturna de l'Hospitalet, ell em va respondre que ja ens veuriem, o no, perquè serà de nit. Doncs això és el que ha passat amb aquesta darrera cursa de la temporada. Com una cita a cegues, no sabia on anava. Me l'havien recomanat, però no coneixia ni el lloc ni el tipus de cursa. Havia decidit fer-la per diversió i sense pensar en temps ni en reptes.

El primer repte va ser arribar fins a GranVia 2, el centre comercial on es trobava la Fira del corredor. Ja, ja sé que tothom sap arribar a la Ciutat de la Justícia, però jo no vaig tenir més idea que des d'Esplugues baixar-me en moto cap a l'Hospitalet per carrerons i vials, creuant la via del tren i peredent-me cinc vegades.

El segon repte va ser trobar la fira dins del centre comercial. Ple de gom a gom un dissabte al matí, no veia ni una persona amb una bossa esportiva o amb esponsors de la fira. Tampoc la gent (fins i tot els segurates) tenia ni remota idea de que se celebrés cap cursa ni que en aquell centre comercial (espantós per cert) pogués haver cap fira del corredor.

El centre oferia parquing per els corredors. Vaig anar en cotxe amb la Mireia. El laberint del parquing era impressionant i no hi havia ni per casualitat ni un lloc. Vam haver de sortir i aparcar fora.

Per fi vam posar-nos a la sortida. Jo no portava cronòmetre i confiava en que ja aniria fent. No m'hi vaig fixar en el temps de sortida (1 o 2 minuts) i tampoc vaig saber veure els quilòmetres. Vaig veure el 3  que també era el 8. I res més.

La primera volta la vaig fer més lenta, això sí, perquè hi havia molta gent. Però després vaig guanyar temps, em trobava molt bé, no tenia gens de fred, sentia les cames lleugeres i havia moltíssima menys gent. Vaig arribar a un temps de 59 minuts i alguna cosa més.

Quan he volgut mirar el meu resultat, no em trobo. El xip no em va pitar? M'han canviat el nom? He fet un temps que no puc imaginar? No ho sé. Però a ull crec que he fet 57 o 58 minuts. Ja m'està bé.

I al final la fideuà que tanta il·lusió em feia no me la vaig cruspir ja que s'havia de fer una cua immensa i la Mireia no tenia gana i el Per venia de fer més de 100 km en bici i prou mèrit tenia d'haver-me acompanyat, per tant cap a casa.

Una cursa molt recomanable pel bon temps, perquè -a diferència de Nassos- no es passa ni fred ni calor. Els nens d'Hospitalet van ser molt macos animant-nos tota l'estona i demant-nos les pulseres de llum. Quan els hi donaves et desitjaven sort.

Gràcies a tots i especialment als nens!

Nota de darrera hora
Els de Championchip m'han enviat un mail dient-me que m'havia inscrit amb el xip del Per i que el meu l'havien desqualificat per manca de persona inscrita. La meva marca ha estat 57:43.

4 comentaris:

@ngel ha dit...

Hola Belen ,he llegit el teu post i m'ha sorprés lo de la cursa nocturna ,no he anat mai i això que soc d'hospitalet .Vaig estar al concert del Loquillo que va estar molt bé al recinte de la farga. L'any vinent m'apuntaré a la cursa ,salutacions!

BLN ha dit...

Ja per això ningú no portava bosses de corredor al Gran Via 2. Crec que hi vam anar més persones de fora que del propi Hospitalet. L'any que ve jo hi torno!

jordicine ha dit...

A vegades potser la marca no és el més important, no? M'imagino que es tracta de passar-ho bé. Un petó, BLN.

Joan ha dit...

Això de la cursa nocturna s'ha de provar que encaixa amb els meus horaris d'entrenament. L'apunto al calendari pel proper any.