dimarts, 21 de juny de 2011

Tirades llargues, tirades curtes ( o no tant)

El meu rodatge més llarg, va ser l'altre dia a la Carretera de les Aigües on vaig arribar a fer 15 km. Crec que és una bona fita, considerant que he d'anar augmentant poc a poc. Tota la carretera anada i tornada són 18, aviat (bé encara em queda) la faré sencera!

Era un dia molt calorós i em van costar, els vaig fer molt lenta, amb tres trams caminant (cada 4km i 200m) tal com m'indica el llibre de la Grete Waitz.

Però els darrers dimecres he sortit amb els runners i això també es nota. Intento córrer més ràpida. Diumenge passat vam sortir en Per i jo per les Aigües i van fer 9km. Abans era una tirada llarga. Ara ja és mitjana. Tot és relatiu. El Per em va dir que havia agafat més ritme i que corria millor, més ben col·locada. Crec que el córrer tirades llargues lentament et va donant fons per apretar més a més curta distància i poc a poc vas guanyant en força i velocitat.

Alguns dies són tant calorosos que no puc fer res. Ara he decidit que pujaré fins a Plaça Mireia caminant i així no hauré de portar ni claus ni moneders, serà un escalfament per abans de córrer i  em servirà. El cap de setmana llarg ens anem a Canadà. Allí correré curt però amb molt desnivell que també és una forma de perfeccionar la cursa.

2 comentaris:

jordicine ha dit...

Jo només nedo. Això de córrer no em va massa bé. No deixo de pensar i em costa relaxar-me. Nedant no em passa. Un petó.

BLN ha dit...

Jordi, has vist que has guanyat un premi? Llegeix l'homenatge als meus seguidors.