diumenge, 15 de juliol de 2012

Cursos, viatges, experiències...Juliol, agost. Dos mesos d'estiu que es presenten molt interessants, des de demà mateix. Tinc una agenda particular, diferent en part de la d'altres anys i si puc ja aniré explicant com em va tot.

Abans de començar diré que el que portem de juliol no està essent gens típic. La primera setmana vaig treballar en una fundació (UAB) que hi ha a Barcelona, a l'Hospital de Sant Pau. És una mena d'escola d'Idiomes, però del tot diferent del Servei de Llengües. Mentre seguia enfrascada en les especificacions dels examens de la UAB normals i en realitzar proves que abans han passat una cosa que es diu "test mapping" (potser un dia li dedico un post). La següent setmana l'he dedicada a fer un app per smartphone de falsos amics per les llengües romàniques. Encara estic fent això. He tractat els amics del rumanès i l'espanyol, de l'italià i l'espanyol, ara faig el portugès i l'espanyol i aviat començaré el francès i l'espanyol.

Projectes de futur:

setmana del 16 al 20 de juliol: Curs de formació sobre el tabú de la mort. Reflexions sobre el procés de morir i el dol. Conéixer la mort per gaudir de la vida. M'he apuntat a aquest curs per un interès sobre tot literari, ja que estic intentant escriure un llibre de poemes sobre la mort. En tinc uns quants però vull aprofondir en aquest tema.

Del 29 de juliol al 11 d'agost: Noruega. Aquest any tenim unes noces d'or (els meus sogres) i com sempre fiord i muntanya. Però no farem grans excursions com l'any passat. Pescar, caçar bolets i passejar.... i si fa bo canoa i zodiac.

Del 12 al 19 d'agost ens espera Manhattan. Des d'un petit pis del East Village, que sembla molt acollidor, amb un gat i tot, com a punt de partida i de la mà experta del llibre de la Elvira Lindo que ens revetlla tots els secrets de la poma, ens anem a conéixer món. Del fresquet noruec cap a la calor xafogosa de l'estiu neoyorquí i amb una sola maleta (coses de les companyies aeries!!!)

Del 24 al 30 d'agost: Curs de ioga iyengar . En una masia entre Vic i Manresa disfrutaré d'una setmana de pràctica de asanes (postures), pranayana (respiració) i svadhyaya (estudi d'un mateix). En aquest centre menjaré vegetarià i estarè en contacte amb la natura i en total aïllament del món.

3 comentaris:

TXABI ha dit...

Gràcies per la informació: ara ja sé quan dir-li als meus amics que passin per casa teva a "desvalijarla"....
Inconscient !.

Bln Lysh ha dit...

Bé, Txabi, em desvalijaran la casa, però hauré guanyat uns lectors del bloc!

TXABI ha dit...

no saben llegir !