dimarts, 3 de setembre de 2013

Primer dilluns amb sèriesJa tinc un nou objectiu per començar la temporada, i per tant ja m'he posat a preparar la cursa de Sant Miquel a Molins de Rei.

Tinc unes nou o deu sortides d'entrenament abans de la cursa i la primera la vaig fer ahir. Com que m'agradaria baixar de l'hora, no tinc més remei que fer sèries.

Abans mai no n'havia fetes més que a la cinta. Però amb bon temps he decidit provar a fora. Les faré els dilluns i si em funcionen i m'agraden les mantindré de cara a les altres curses i a les mitges maratons.

Vaig pujar un quilòmetre a ritme lent per anar escalfant i després vaig fer tres sèries de 0'5km a ritme de 5'00 o 5'20. Els trams intermitjos lentament a 7'00.

Em va sortir prou bé per ser la primera vegada, veurem si persisteixo. Demà toca sortir amb la colla i potser serà un dels últims dies que ho podré fer si em canvien els horaris a la feina.

I el cap de setmana a veure si m'animo amb un 8km de muntanya! No m'inspira gaire, més aviat tinc ganes de sortir a buscar bolets, però he de començar a fer tiradetes més llargues (normalment passaria de 10km, però és que la pujada és la pujada i caaaaaansa....)

2 comentaris:

Joan ha dit...

Bufa, entenc perfectament aquest punt de mandra. Jo amb la calor em trastoco i se'm fan maratonianes totes les distàncies, així que quan he llegit 'sèries' m'ha agafat un calfred i tot...

Per ha dit...

Vamos bien!!!!
Series para empezar la temporada, promete...