divendres, 20 de setembre de 2013

Que es un solplo la vida, que veinte años no es nada...1993, la "boda del año", la Chabeli Iglesias es casa amb en "Ricardito Bofill" (Per cert el pijo ofical de Sant Just Desvern).

Lecturas, Hola, i totes les revistes del cor no parlen de res més. Les preparacions són immenses i tot ha d'estar llest per fer la cerimònia a les xemeneies de l'estudi de l'arquitecte Bofill, pare del nuvi, al costat del Walden.

Mentre nosaltres parlem amb en Pere Clotes, pagès i jutge de pau de Ventalló. Ens casem a l'ajuntament. La sala no té més de 10 m i hem fet venir convidats de tot el món als quals no podem deixar al carrer.

És prohibit treure els llibres de la casa del poble. No us puc casar en un altre lloc.

Però aquí no hi cabem ni 10 persones!

Farem l'aperitiu i la recepció de tots els convidats al jardí de casa dels pares de la Belén... Hauríem de poder mostrar-los la cerimònia

Sabeu què? La Chabeli i el Ricardito ho faran, surt a totes les revistes i és públic. Doncs per què no?
Jo us caso a casa dels pares!!!

Gràcies!!

La famosa parella ja està separada, no sé quant van durar, 4 o 5 anys com a molt. Però gràcies a ells els noruecs, els peruans, els escocesos, els italians i per descomptat els amics i família catalans, van veure com el víking i la mediterrània es donaven el "sí, vull" però aquests de debó, no com els famosos!