dijous, 10 de juny de 2010

Menys masclisme i més educació, per favor!

Avui he tingut una mala experiència a una pista de Can Mèlich, en acabar el meu partit amb l'Alicia.

Jugavem de 7 a 8. Ja eren les 8 en punt i un home de uns 55 anys ens esperava per entrar. Havíem d'acabar. M'apropo a la porta i li dic:
-Anem 40/40 podem acabar el joc?
-No, ja heu acabat la vostra hora
-A mí em falta un minutet

-El rellotge del campanar de Sant Just ja ha picat les vuit.

-D'acord, ja pleguem.

Ja no era molt simpàtic que no ens deixès acabar un puntet i el comentari del campanar no m'ha fet gaire gràcia. Però, d'acord, ho entenc, cedeixo, té moltes ganes de jugar el paio, només té aquella hora i a tots ens agrada aprofitarla....

L'Alicia i jo recollim pilotes, passem l'estoreta i martxem.

Resulta que ell entra i ESTÀ SOL, ENCARA NO HAVIA ARRIBAT EL SEU CONTRINCANT!!!!! el molt maleducat no ens ha deixat acabar un puntet que anavem 40 a 40 quan ell estava simplement esperant!!!!!!

Si haguessim estat un parell d'homes segur, segur que ens haguessin respectat el resultat, haguessim entés que volíem guanyar, que erem competitius i mai s'hagués comportat així. Pero dues donetes torpes i rialleres que s'ho passen bé a la pista i que simplement estan quasi pilotejant, no mereixen el més petit detall, total per la merda de tennis que fem, quin interés pot tenir qui guanyés el puntet? Masclisme pur, ho sento.

6 comentaris:

Mar ha dit...

¡Joder, Belén!
Creo que nunca te había visto tan dura en un comentario en el blog!
Mira que yo, me dicen, veo machismo por todas partes. Pero a ti nunca te había escuchado este tipo de comentarios. ¿No será que te estás excediendo en tiempo dedicado a la lectura de mi blog? Creo que se te ha quedado lo de la Queemn Kong. Ja, ja, ja
No sé si machista, pero egoísta, no me cabe la menosr duda.

Mar

BLN ha dit...

No, no no m'estic excedint, Mar, amb això dels esports competitius, hi ha molta diferencia de varem segons de qui es tracta.

Mira que jo en principi no sóc gaire feminista, o si més no, no ho sóc de bandera, i no m'agraden els favoritismes vers les dones. Però aquí hi ha masclisme molt evident i fins i tot la meva companya de partit va dir el mateix.

Joan ha dit...

Dona, no sé si és masclisme, però segur que és mala educació. El que és feminista (o potser ben educat) és no refregar-li per la cara i dir-li quatre de fresques. El paio s'ho mereixia, i molt.

... TXABI ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
... TXABI ha dit...

Mala educació (i un punt de mala llet) no li donis més voltes...

BLN ha dit...

Val, nois, retiro lo de masclista, ja se m'ha passat l'emprenyamenta, però antipàtic, prepotent, mala llet, egoista i maleducat m'ho concediu vosaltres.

JOAN: No li vaig dir quatre fresques perquè no vaig ser conscient de que estava sol fins que caminant cap a vestuaris veiem que el tio entra sol, tira les pilotes i comença a fer estiraments tot sol a la pista. Ja no em vaig molestar en girar cua i cantar-li les quaranta.

Ni era final de partit ni de set, així que no passa res...