dimarts, 15 de juny de 2010

Regals increíbles


Avui faig 48 anys i m'han fet uns regals molt i molt macos. De debó, estic emocionada. El Per m'ha regalat una olla que feia temps que volia, però no me la comprava perquè era molt cara i un caprici. Té un accesori per cuinar al vapor i és d'un tipus d'alumni especial que mai es fa vell.

L'Erik i el Pol m'han fet un album de música pop actual per posar-me al ipod quan corro. Ara ja veureu quina marxa que portaré als entrenaments. Cada cançó amb un comentari i tots molts carinyosos.

La meva mare m'ha regalat ni més ni menys que una enquadernació de llibretrer de vell d'una revista de poesia que es deia "Entregas de poesía" i que es va publicar entre els anys 1943 i 1945. És una passada.

Com sempre les meves col.legues de la feina m'han regalat penjolls i llibres i tothom m'ha felicitat i m'ha dit que semblo molt jove.

Gràcies a tots! Em sento realment molt feliç de tenir-vos al meu voltant i de compartir la vida amb tots vosaltres.

5 comentaris:

Mar ha dit...

BLN,
com no he estat a temps de fer-te el regal... Com ja no és el teu cumple... Aquest any, per què no ho fem diferent? Què vols de regal? dins del presupost, eh? I la realitat. Un quelcom material. No em vinguis amb romanços tipus la felicitat o que faci el cim XXX amb tu, d'acord?
Pide por esa boquita,
Mar

... TXABI ha dit...

... com que ja arribo tard per felicitar-te pels teus 48, soc el primer en felicitar-te pels teus 49. A que sí ?.

jordicine ha dit...

Felicitats! El millor dels regals és que quan els compren/fan pensen en tu. Veig que els teus s'ho han currat molt. Me n'alegro. Ja només me'n treus sis... d'anys! Una abraçada.

BLN ha dit...

Gràcies a tots, sou molt macos!

MAR: el que em faria il·lusió és una samarreta divertida, sense mànigues de tirants per anar de Queen Kong.

TXABI: efectivament ets el primer, abans d'arribar-hi tu i jo hem de fer un bon piló de curses, i amb la música del meus norueguets trotadors ja veuràs quins resultats

JORDICINE: sí que s'ho han currat.A més el meu marit va fer un sopar excel·lent!

Veig que ets molt jove.

Joan ha dit...

Salut,

Ai, ai, que arribo tardíssim. Bé, moltes felicitats igualment.