divendres, 2 de juliol de 2010

Avui l'itinerari llarg

Bé llarg, llarg... potser els runners se'n riurien, de 9k desde Pça Mireia fins a una casa amb la porta lila que hi ha després d'una altra que posa 1903. És on vam calcular amb el Per que feiem els 4'5k exactes i com que tornem en fem 9k.

Dic el llarg perquè he canviat una miqueta els meus costums. Abans feia sempre el mateix: de Pça Mirea fins al pont que creua la carretera de Vallvidrera. Ja vaig comentar que jo em pensava que feia 8 i que veritablement en feia 7. Sortia dues vegades, en total 14k. Però ara faig dues sortides diferents: una entre setmana de 5k fins a on fan volar els avions i l'altra com sempre els divendres (amb o sense el grup de Can Mèlich, depen de l'hora) de 9k.

Avui he sortit només amb el Per perquè abans he tingut "teràpia conductora" (i la veritat és que m'ha anat molt bé). Molta part de la ruta a l'ombra tot i que la temperatura de 27 graus no perdona i hem fet el recorregut en una hora, pero bé, ja és això. El curt el faig apretant una miqueta i el llarg, fins que m'acostumi, en plan tranqui. Al final són 5 + 9 = 14K igual que abans. Però més variat.

En definitiva que m'ho passo molt bé

2 comentaris:

Joan ha dit...

Doncs apa, a gaudir-ne. I a més és una distribució molt més equilibrada per a progressar, així que ...

Ep, i que ningú gosi riure. Faltaria més.

SPEEDY-TXABI ha dit...

Recorda, Belén quecorres per a tu i només per a tu (i com deien els de Mecano en aquella cançó: "... y lo que opinen los demás está de más...").
Ah, i tenies raó dies enrera: demà, Cursa de la Maquinista !!!, última de la temporada.