dilluns, 26 de juliol de 2010

Tot el que s'ha de fer abans de les vacances

Només em queden 6 díes per començar les esperades vacances. Però en aquesta darrera setmana de juliol, no us podeu ni imaginar tot el que he de fer. Tantes coses en què pensar per preparar bé les vacances i deixar-ho tot ben muntat. No em refereixo a la feina, que això ho tenim bastant controlat. Em refereixo a la meva vida privada.

Fer la maleta. Direu, quina tonteria... ja però volsaltres segurament teniu una destinació fàcil (banyador tovallola i crema de sol), però si estiueges a Noruega has de portar roba d'abric, perquè pot fer fred, roba de pluja perquè segurament plourà, roba de muntanya perquè anem a fer el pic més alt de Noruega travessant un glaciar, roba d'estiu, perquè pot fer calor de 30 graus, roba de ciutat, perquè anem a Oslo. A més a la cabana no tenim cap mena de rentadora, al refugi de Galhoppingen menys, al fiord una petita per 16 persones i no s'eixuga... per tant no hi pots comptar.

Aquest any de crisi, per fer-ho més complicat encara, com que hem comprat bitllets de vols barats, només podem portar una maleta i una bossa de mà. La maleta tampoc no cap en el minicotxet que ens deixen, així que serà una bossa.

Sort que aquest video d'eroski ens dóna bons consells!!!!


Cuinar un ragú italià com a regal de aniversari per a la meva cunyada Sigrid. Mentre nosaltres serem allà la meva cunyada amb una amiga serà a Barcelona gaudint del bon temps i vivint a casa nostra. Així m'ha demanat com a regal d'aniversari que li prepari i deixi a la nevera una de les meves salses italianes exquisides per tal d'alimentar-se de pasta tota la setmana. He de comprar, cuinar, separar en pots i congelar.

Reordenar els llits i posar llençols nets a tots. Com que elles vindran amb filles, he de posar supletoris i reorganitzar l'hostal Kvam!

Campionats d'atletisme. No és cap requisit de les vacances, però es clar, si em regalen entrades, no diré que no. He fet un muntatge per poder aprofitar-les al màxim. Hi vaig tres dies.

Curs de conducció. Segueixo amb la teràpia de conduïr i tinc classe divendres.

Revisió mèdica. La anual que em toca precisament en aquestes dates perquè "tinc poca feina"

Compra de llibres pel curs vinent pels nens. Aquest any comencen el 7 de setembre així que més ens val espavilar a anar a buscar-los, localitzar-los, que no els falti res, etc.... I a fer cua a la LLibreria Esplugues.

Com veieu necessitaré vacances quan ho tingui tot acabat.


2 comentaris:

Joan ha dit...

Caram, una agenda ben completa!
A veure si coincidim per l'estadi i podem veure al Txabi posant les banderes de l'inrevés.

Per ha dit...

Pobrecita, que trabajo te he dejado...pero tu sí que puedes, superwoman!