divendres, 30 de juliol de 2010

Campionats passats per aigua (Europeus III)


Avui el campionat ha estat molt diferent. A certa hora -sort que jo encara no havia sortit de casa- ha començat a caure una tempesta que pràcticament inundava l'estadi. Les grades s'han quedat buides i fins i tot semblava que s'havien de suspendre les proves. Una d'elles era el salt d'alçada on participava aquest simpàtic i guapíssim rus, Ivan Ukhov que m'ha robat el cor per la seva naturalitat. Ha sortit amb una suadera gris de cotó, d'allò menys tècnica del món, amb la seva meleneta llarga tota mullada i despentinada, de película. S'ha sabut defensar perfectament malgrat que el salt era molt difícil perquè relliscaven i ha aconseguit la medalla d'argent amb un salt de 2:31 m.

Per altra banda, i sent'hi ja a l'estadi, he vist la competició de triple salt, espectacular, que ha guanyat el britànic Philips Idowu. Ha estat molt impressionant veure d'aprop un salt de més de 17 metres!

Al final els francesos han guanyat força proves en aquesta jornada, amb el segon i tercer lloc de 100m dones, campions de decatlon, tercer lloc de triple salt.... La noruega Ezinne Okaparebo ha batut el rècord nacional de 100m. La presència francesa entre el públic era nombrosa i cridanera. Quan ha sonat la Marsellesa se sentia cantar a viva veu tot l'estadi, i al final ens han omplert de globus blancs, vermells i blaus.

Per acabar, donar les gràcies al Txabi que realment m'ha fet un regal que mai no oblidaré. Quan van ser les olimpíades al 92 no vaig aprofitar l'oportunitat i ara ho he pogut fer amb molta molta alegría

2 comentaris:

SPEEDY-TXABI ha dit...

Un plaer...

jordicine ha dit...

Un bon regal, sens dubte. Jo estava a Portugal i he vist alguna cosa per la tele. Un petó, Belén.