diumenge, 28 d’agost de 2011

Adéu casetta in Canadà

Aquest cap de setmana ens hem portat un bon disgust. Havíem pujat a la nostra caseta i portàvem redactat i preparat el contracte per renovar el lloguer per un any complert. Teòricament començàvem l'1 de setembre fins l'agost vinent.

Dissabte, cap a les sis de la tarda ens ha trucat el propietari per dir-nos que ha venut la casa i per tant ja no ens renova el contracte. Hem passat a Noruega l'agost i durant aquest més molta gent ha visitat la casa, ha preguntat preus i s'ha interessat. Un d'ells va venir dijous passat, i dissabte va dir que se la quedava.

Avui ha sigut un dia dur. Hem recollit estris de cuina, roba de llit, edredons, llibres i revistes, objectes varis, i hem carregat el cotxe com uns "homeless".

Ha estat un temps preciós. Hem gaudit moltíssim i ens queden pendent moltes coses a fer a Canadà. Per ara estem desolats, però ja ens refarem i veurem què passa. Igual al final no es ven, o sinó podem trobar una altra caseta per la zona. Ara sí que tenim clar que volem tenir un lloc a la muntanya, qui la busca, la troba.

3 comentaris:

Joan ha dit...

Caram, sense ni tan sols comentar-vos res abans ni oferir-vos-la? Quin lleig.
Entenc el disgust, i més després de les cròniques que ens en fas.

En fi, ànims.

BLN ha dit...

No, no Joan han estat molt macos amb nosaltres. De fet aquest mes d'agost no hem pagat perquè anàvem a Noruega i per descomptat que el tracte era que si venia, venia. El pobre propietari no havia pensat en llogar, vaig ser jo que el vaig convéncer i prometre que el primer dia que tingués una oferta nosaltres tocàvem el dos!

TXABI ha dit...

... el món no s'acaba a Canadá. Ja veureu com en trobeu d'altres; ni millors, ni pitjors... d'altres.