diumenge, 12 de desembre de 2010

De compres


Aquesta entrada pot semblar una mica críptica, perquè parlaré de regals. Alguns d'ells poden ser pels meus lectors... o no. M'he de mantenir en l'ambiguetat.

Aquest diumenge hem aprofitat que obrien les botigues, per anar a comprar regals de Nadal.
Tal i com ens recomana l'ajuntament de Barcelona, no hem agafat el cotxe. Hem anat en metro i caminant i hem tornat en tram. Al contrari que al còmic, he estat jo la que he insistit en agafar el tram perquè el Per volia caminar així de carregat.

Entre les grans adquisicions que hem fet es troben -per descomptat- llibres i cds. D'això mai falta als nostres nadals. Però també hem comprat regals més grans, d'aquells que et juntes amb els germans per tal de reunir euros.

Hem comprat una ràdio que accepta l'iphone de manera que si l'estàs sentint i et truquen, pots parlar directament i et contesten pels altaveus.
També hem comprat una panificadora, però tot i que n'hem vist un parell, al final l'hem comprada per internet al tornar a casa.
A la secció d'infants hem trobat una coseta molt xula: uns magnets que es pinten i decoren amb figuretes de Mikey Mouse i Minnie i flors i vaixells. Quan estan llests els poses a la nevera.

També hem agafat idees per persones, se'ns han acudit coses que no hem comprat. Per exemple una samarreta del Barça amb el nom de Xavi, uns pantalons de Gore-tex per les excursions de muntanya i un set d'eines i safates per la barbacoa.

La veritat és que hem tornat força satisfets. La jornada "consumista" ha estat d'allò més profitosa

3 comentaris:

Joan ha dit...

Els magnètics del Mickey per acolorir ... no seran pas per mi? ^^

Llibres diu, llibres. Ai, jo que pensava que ja ningú en comprava.

Marta E ha dit...

Ja em diràs com et va la panificadora. Jo darrerament també m'he afeccionat a fer pa.

BLN ha dit...

Hola Marta, benvinguda al bloc.
He dit que la panificadora era per a mi? Em sembla que no. Podràs preguntar-li a la persona que rebrà aquest regal si li va bé (em sembla que treballa al Serveri de LLengües...)

Tan fàcil és descobrir-me?