dijous, 30 de desembre de 2010

Quan dues grans marques s'alien...

Us han regalat mai això? Potser no sabeu que és, oi? El que queda clar que és un producte Nike + Apple. I per què serveix? Doncs és com un entrenador personal, diuen.

La cosa vermella que porta la pometa i el tic, és un xip que et poses a la sabata Nike, dintre, sota la sola. La mena d'endoll és un dispositiu que s'acopla al teu ipod o iphone.

A mida que vas corrent, una vegada ben calibrada la distància del teu pas, calcula els quilòmetres que fas. Com a més a més té un cronòmetre, pot dir-te els minuts per km que estàs fent en aquell moment. De pas també t'indica les calories que cremes.

Queden enregistrats els entrenaments i pots mirar coses curioses com "el teu millor km" .

Per ara l'he provat a Ventalló. No sé si l'he calibrat malament o és que no estic en forma, però sembla que avanço poc i lentament. Però com que demà faré la Cursa dels Nassos, ho podré comprovar. Si em dona que n'he fet 10k, està bé i si em coincideix el temps, està segur bé. Sinó l'hauré de recalibrar.

Per aquesta cursa no tinc grans espectatives (especialment si són veritat els temps que he fet als darrers entrenaments). Em conformo amb tornar a fer el temps de l'any passat, 59:05, es a dir, no passar-me de l'hora.

2 comentaris:

SPEEDY - TXABI ha dit...

El teu temps demà ?: 58:15
Bon Any !!!

BLN ha dit...

Molt bé Txabi, quasi l'endevines! 58:06. No he fet millor marca personal però he assolit el repte de no passar-me de l'hora.

A Sant Antoni vaig a per totes!