diumenge, 13 de març de 2011

Pluja, lluvia, rain, pioggia, regn, pluieUn altre cap de setmana a la casetta in Canadà. Hem arribat amb pluja, hem passat el cap de setmana amb pluja i hem marxat amb pluja. Si no t'agrada veure com cau l'aigua, més val que no surtis. Però a mi m'agrada. Ens hem quedat tancadets a casa? No, es clar que no! Bé no hem sortit a córrer ni hem fet cap gran excursió de 8 hores. Però no hem deixat de fer les nostres escapadetes. Dissabte vam fer el Per i jo una de petita que volia tornar per un camí de volta cap al poble, però no, vam acabar en una casa particular i vam sortir per un senderol una mica embolicat.

Diumenge hem sortit tots quatre. Hem fet el mateix camí cap un poblet petit que es diu Fabert. Llàstima que al poble han construit aquest magatzem gris de ciment que es veu a l'esquerra de la fotografia, sino seria un poble idílic. Hem tingut algun que altre encontre una mica "especial" amb vaques i bous (crec que no eren toros) que ens han fet recular i els nens s'han enrampat en els filferros que posen pel ramat, però el cas és que sota la pluja hem fet una passejadeta d'unes dues hores, no està gens malament considerant el temps.

De tota la neu que hi havia al voltant de la casa, ja no en queda gens. Ara tenim el pont inundat, tot és aigua, el riu baixa com un noi content i excitat. Per accedir a casa nostra, hem de pujar uns 40 metres riu amunt i passar per una passarela de ferro sense baranes, fent equilibris.

Però la pluja sí que ha esdevingut neu al cim del Costabona. La imagte era estupenda, tot enfarinat i brillant, acabat de caure. Quines ganes de quedar-me, mare meva, quines ganes.....

2 comentaris:

Mar ha dit...

Nena, quina enveja!!!! això d'estar de baixa... m'he perdut coses!!! Tinc ganes de passar-me pel lloc i conéixar-ho. Em feu puesto?
Petons

miquel zueras ha dit...

Ostres, el Costabona! Quins records... avui en Joan Jané ha deixat un comentari a Borgo.
T´agraden els dies de pluja? A mi m´encanten. Salut. Borgo.