dimarts, 11 d’octubre de 2011

Faust

Divendres passat l'abonament ens proposava una versió concert del Faust de Charles Gounod. A més de no ser representada (la crisi, suposo) consistia en fragments i no ens oferien l'òpera sencera. Així que les meves expectatives no estaven molt altes.Però, per altra banda, Faust és una òpera que volia conèixer, que mai havia vist representada ni tinc el disc ni res, per tant tenia un cert interès.

La meva valoració és molt positiva. Em va entusiasmar. Les veus precioses, totes desconegudes per a mi, l'orquestra i el cor molt bé i en tot moment, gràcies als subtítols, podies seguir la part "dramàtica" de l'argument. Els cantants representaven una mica, entraven i sortien i Mephistopheles fins i tot anava una mica disfressat de dimoni.

Una ària que em va agradar moltíssim i que vaig aplaudir a rabiar va ser un ària del segon acte que canta el personatge de Valentin, el germà de Marguerite: Avant de quitter ces lieux... No la he trobat en la versió que jo vaig sentir amb el Ludovic Tézier, però aquesta del Hvorostovsky és també excel·lent.

1 comentari:

jordicine ha dit...

És un tema que no domino. Me n'alegro que t'agradés. BLN. Per cert, ahir vaig començar a córrer! En preparo per fer el quart de mitja a Granollers, per homenatjar a un amic mort. Ja t'explicaré. Petons.