diumenge, 2 d’octubre de 2011

Aprovat justet


Primera cursa de la temporada. Cursa popular de la Ciutat de Cornellà. Vaig retardar l'inici de temporada perquè el cap de setmana de la Mercè vaig anar de viatge i pensava que fora bo, ja que sempre fa molta calor al setembre. Però de la calor no m'he lliurat. Tot i que ja hem entrat al mes d'octubre no hi ha manera. A ple sol i sobre l'asfalt, em volia fondre.

Cursa nova per aconseguir nous objectius de temporada. Volia veure com m'afecta l'entrenament molt més intensiu i variat que faig ara preparant la mitja marató. No tenia intenció de fer 55' perquè ja se sap que costen moltíssim i cal que sigui una cursa coneguda i en condicions climatològiques fredes, però m'hagués donat un excel·lent amb 56' i notable si passava per meta entre 57' i 58'. El que no podia permetre'm és passar-me de l'hora.

El meu temps ha estat 59'52"!!! un aprovadet rascant el cate. A sols vuit segons de l'hora.

La cursa començava molt bé i fins el km 4'5 anava adelantant gent i a bon ritme (per fer uns 57 o 56 perfectament) A partir d'aquest punt i fins el km 6 era una llarga pujada. He començat a baixar el ritme espectacularment. Pensava en recuperar de baixada al km8 o al km9, però ja no podia apretar.

Al final hem entrar al camp municipal d'atletisme de Cornellà per fer la gloriosa "Vuelta al ruedo" dels darrers 400 m i allí sí que he tret forces per esprintar i, justet, justet, passar abans de la fatídica hora.

Coses que he constatat: l'entrenament no m'ha ajudat amb la velocitat. Tampoc a sentir-me menys cansada a tenir més fons. Per altra banda no m'ha perjudicat, no m'ha fet canviar el ritme de cursa. El que m'ha passat no té res a veure amb l'entrenament que faig.

2 comentaris:

Per ha dit...

Paciencia, paciencia, con tres semanas de entreno nuevo no cambies nada! Tienes que esperar al febrero para verlo.

BLN ha dit...

Com que tres setmanes? Porto des de juliol fent tieres llargues i tot el mes de setembre d'entrenament.