diumenge, 4 de març de 2012

Paella de sípia amb mandonguillesDiumenge m'agrada fer paella. Normalment dissabte vaig al mercat i compro tot el que em cal. De vegades faig fideuà. Pot ser que toqui dissabte o diumenge. Però a mi em fa més il·lusió diumenge. Aquest dissabte no érem a casa i per això no tenia compra feta. Però em venia de gust cuinar. No sabia què hi havia. Recordava tenir una sípia congelada a trocets i res mes....
La meva ment culinaria treballa així: parteixo de l'ingredient inspirador i vaig tirant de fil. Ok, tinc sípia. Faré un arròs de sípia. I què més? Quan em disposo a treure la sípia del congelador veig unes poques mandonguilles també congelades. També les trec.

Ceba tinc, però no brou de peix ni tomaquet triturat. Vejam, vejam....

Començo a descompondre les poques mandonguilles de tamany normal per tal de convertir-les en moltes més de petites. Per aconseguir una mica de brou, decideixo bullir la sípia uns minuts, així també em quedarà tova. Amb tomàquets de fregar pà, em monto una salsa.Som-hi. Un bon sofregit, l'arròs i el brou de fer les sípies, 20 minutets i llest!

1 comentari:

Per ha dit...

Y boníssim - que suerte tengo!