diumenge, 23 de març de 2014

Qué bonito es Badalona....


A darrera hora em vaig apuntar a fer la BDN Running i la veritat és que m'ha agradat força i repetiré. Amb l'eufòria que portava de fer tres millors marques en les tres darrreres curses, m'he dit que si el Per m'ajudava podia intentar també fer marca a Badalona en 10km i fer el triplete (5, 10 i mitja). Però no ha estat així.
Respecte al resultat tinc certs dubtes però oficialment he fet 57:45.
Dic això dels dubtes per diferents raons: la primera és que em donen el temps oficial igual al temps real, la segona que el meu rellotge en dona 57:28 i encaixa amb el del Per que té uns 55:59 (ha entrat tard i ha sortit abans). A més no quadra el km 5 amb la meitat de la cursa, sembla que estava desplaçat. Això m'ha suposat un cop fort ja que creia que anava malament. Per últim -i això sí que és només una anècdota- aparec a la classificació com a membre d'un club dit Trotaplanes. Ni Tribanda, ni Runners Can Mèlich ni Noruecs Trotadors. Suposo que aquesta gent va a les curses planes, on no hi ha desnivell a trotar una mica (......????)    
Ara bé, els aspectes bons de la cursa són molts i comencen per aquest: el circuit és bonic, amb molta part pel Passeig Marítim i una altra per un parc, també es travessa un pont per dalt i per baix i és planer i divertit. 

Una altra cosa molt bona és la bossa del corredor, la samarreta i tots els regalets que hi havia dintre, sí senyor, s'han esforçat! Per exemple podies venir en la Renfe gratis, tenies parking gratuit a Màgic Badalona, et regalen descomptes a Ikea, en fí molt rebé.

 La tercera cosa que destaca és l'animació musical durant la cursa, amb grups que cantaven i animaven molt i molt bé. Anant pel km 7 o 8 el Per que em veia molt apurada (jo ja havia baixat ritme) em diu

Belén tú tranquila, disfruta

passàvem davant d'una d'aquestes bandes. Era tan maca la música que em poso a ballar i aplaudir i a donar gràcies.

Bueno, disfruta, pero no tanto!

Un quart aspecte simpàtic ha estat la sessió d'estiraments que ens han fet abans de sortir. Jo no hi he participat perquè no tinc per costum estirar abans (després sempre) i he preferit escalfar. Però era molt xulo veure milers de corredors animats estirant braços i doblegant genolls...

En cinquè lloc l'avituallament al final de la cursa era excel·lent. Nomès a Esparraguera m'havien donat un de tan bo per una cursa de 10km. Tenia aigua, acuarius, plàtan, taronja, cruasantets i fins i tot El Periòdico. Dissortadament no ha funcionat bé la cua, ha estat parada una bona estona i quan he arribat al diari ja no en quedaven. 

Total que he fet una molt bona marca gràcies al meu víking es clar... i no he aconseguit la meva millor personal (55:41) que la tinc molt difícil després de tantes curses i que ja data del 2011 i es va allunyant en el temps. 


4 comentaris:

María Fuentes ha dit...

Fenomenal! Sigue así!! Cuántas llevas ya seguidas??

Cristina ha dit...

Pues con ésta de Badalona, he participado en 52 carreras: 5 medias maratones, 34 de 10km y 13 de menos de diez (7km, 5km..)

María Fuentes ha dit...

Cuando llegues a 100 tienes que celebrarlo a lo grande!

Mar ha dit...

Campionaaaaaaa!!!!!! Molt bé! Mar