diumenge, 29 de gener de 2012

La mitja canvia el recorregut

Runners, si esteu apuntats a la mitja marató de Barcelona pot ser que hagueu rebut un correu explicant un canvi de recorregut de la mitja.

És un canvi chupi-guay (al meu parer)

Com que ja hem superat els 10.000 corredors l'antic traçat que la feia pujar la Via Laietana i tornar a baixar la Rambla, com veieu al mapa, s'ha eliminat. Són carrers molt estrets i plens de gent. Per allargar el recorregut que es menja aquest tall, correrem una mica més per Gran Via i retrocedirem per anar a busca la Ronda de Sant Pere i baixar cap a l'Arc de triomf.

També hi ha un petit canvi, aquest una mica més matador perquè ja hi serem cap al km 17, enfinlant des del Forum cap a les Torres Mafre i haurem de pujar i baixar fins al carrer Llull.

M'agrada el canvi perquè treu pujada i baixada, fa la mitja més plana, fa que Paral·lel toqui quasi al principi i facilita sortir dels embussos dels primers kilòmetres.

Avui he fet un entrenament de tirada lenta (no molt llarga, però) que he batejat "Les quatre ciutats" o bé EspluBarnaHospiJust,  baixant primer cap a Parc Cervantes i la Diagonal, seguint pel carrer del Polo i el Bowling fins el traçat del tramvia i corrent al costat fins Collblanc. Després tot recte fins el Pont d'Esplugues i seguir fins carrer Nord. Llavors he fet una megapujada trenca bessons (que pobrets ja venien d'esquiar) des de Laureà Miró tot el carrer Nord i tot el carrer Sant Ferran fins l'escola Canigó i el seu parc i donant la volta he tornat cap a ca' meva.

Aquest diumenge quart de mitja de Granollers, vejam, vejam...

2 comentaris:

Joan ha dit...

chupi-guay!?. Encara ens veurem a Granollers i em podràs explicar això del canvi aquest, raret perquè sí.

BLN ha dit...

No és perquè sí, és per raons de seguretat. I per a mi és chupi-chupísim perquè fa la cursa més ràpida i practicament amb una sola pujada llarga (Paral·lel) que tampoc no és tant dura.

Vine, vine a Granollers, segur que et trobo!