diumenge, 20 de maig de 2012

Acabem com començàvem

Dia 2 d'octubre de 2011. Cursa popular de la Ciutat de Cornellà. Resultat 59'52. No és un bon resultat, però tinc alguns motius. Un diumenge calorós, un recorregut desconegut, molta pujada entre el quilòmetre 3 i el 6, primera cursa de la temporada.

Volia no pujar de 58, però era la primera.

Dia 20 de maig de 2012. Cursa popular de Nou Barris. Resultat 59'10. No és un bon resultat. Al final de la temporada, de nou una cursa que no ha sortir com volia, i això que tenia bones vibracions. Pluja abans de sortir. Pujades i baixades continues al recorregut. No veig els quilòmetres i no sé com vaig.

Dues curses semblants i diferents. Acabaven les dues a un Estadi, en aquest cas a Can Dragó. Les dues són de barri, de pocs participants i les dues tenen pujades importants. La de Cornellà amb calor i la de Sant Andreu amb pluja. I per descomptat el barri encantador, molt més simpàtic i acollidor que la ciutat de Cornellà.

He anat en cotxe amb la Maria, companya que corre els dimecres a Can Mèlich,  i el seu marit, Lluís, hem aparcat a l'Heron City. Per sort ha parat de ploure just abans de sortir. Hem arribat a córrer fins i tot per la ronda (per dalt). He vist el cartell del km 3, 4 i 5  i prou. Al final baixada, però no l'he aprofitada perquè ja estava cansada. Ens hem trobat de nou molt fàcilment a l'estadi de can Dragó on ens han donat taronges i aigua. Ja tornats al cotxe ha caigut la gran tempesta.

Bé, la temporada ha acabat. Fins setembre no correré cap cursa. Proximament faré un resum de temporada amb tots els resultats.

1 comentari:

Jordicine ha dit...

El llegirem! Una abraçada, BLN.