divendres, 14 de desembre de 2012

Un mes sense córrer


Vaig sortir a fer una de les meves tirades llargues el 14 de novembre. De seguida no em vaig trobar malament, va ser poc a poc. Tant poc a poc que fins i tot el 18 vaig córrer la cursa de Jean Bouin, amb dolor que en escalfar va desaparèixer. He fet tot allò que calia. Repós estricte, fred, antiinflamatoris, radiografia. Ara tinc també hora pel traumatòleg, a veure si troben el que pot ser. Semblava una metatarsàlgia, però cal descartar alguna fractura o fisura dels ossos del peu.

Tampoc no puc passejar, ni sortir d'excursió. A més aquestes vacances no podré anar a esquiar, ni tan sols anar amb raquetes de neu. M'he de conformar amb la bicicleta...

I tot el meu programa de preparació de la mitja sembla cada cop menys assolible, més difícil de complir.

Corredors de tot el món, m'enteneu? Us sentiu identificats?

Espero que 2013 sigui un any millor que 2012. Sí o sí ha de ser millor!!!!

4 comentaris:

Mar ha dit...

BLN,
vull entendre't però em costa perquè ja saps que jo no practico cap esport. I perquè a mi em sembla un gran què que puguis anar en bicleta. Jo sols ser fer-ho si és en línea recta. el que donaria jo si sapiguès. Et puc donar un consell? Simplement accepta el que tens. S'anirà abans. I podràs tornar a fer esport.
Vinga dona! Ànims!!!! Petons

Per ha dit...

Ánimo Bln, !todo se resolverá y harás las medias! Mientras tanto, a descansar para retomar el entreno pronto con toda tu energía.

Bln Lysh ha dit...

Gracias por los ánimos, Per, pero la media de Barcelona es el 17 de febrero, es decir, dentro de dos meses. ¿Cómo quieres que la haga? Llevo un mes sin entrenar y aún no he mejorado NADA.

Y la de París, bueno, iremos y si le hago 6 o 8 y abandono, por lo menos habré sacado un viaje a París

Melina Daurella ha dit...

Yo no corro, pero te entiendo, porque hacía deporte y ahora no hago. Animo Belén! París siempre está bien - hay bonitas floristerías por ejemplo... :)-. Abrazos

Melina