diumenge, 24 de febrer de 2013

I a la tercera, París


Primera mitja marató: Barcelona febrer 2012. Temps 02:22:05
Segona mitja marató: Barcelona febrer 2013. Temps 02:23:38

I a la tercera: Semi-marathon Paris març 2013. Temps (intentarem fer per sota 02:20.00)

Ara comprovaré si ha estat bona idea córrer dues mitges amb una quinzena de distància. Pot ser molt bo si per la de Paris aprofito la bona forma que he anat adquirint durant aquests mesos. Pot ser dolent si la de Barcelona em passa factura a França.

L'estratègia de dormir molt, beure molta aigua, menjar molta pasta i treballar la concienciaciò per la cursa, em va funcionar a la perfecció. La tornaré a repetir.

També hi ha la incògnita del peu, ja sabeu les meves "batalletes", sembla que cicatritza i no té perquè fer-me mal, però no tinc solucionat el tema de la plantilla del peu dret.

Demà correré 4km per les Aigües, fent un canvi de ritme al segon (fent-lo més ràpid) i tranquil·la els altres tres. Dimecres sortiré a córrer de bon matí, abans d'anar a treballar. A la tarda tinc traumatòleg per veure com solucionem el tema plantilles. El viatge és divendres. A París sortirem per escalfar cames dissabte una estoneta. I a les deu de diumenge penseu en mi.

I no us preocupeu gens ni mica perquè la faré tota al costat del Per que vetllarà perquè tot surti perfecte i segur, segur que em farà fer millor marca personal (vikings!).

2 comentaris:

Per ha dit...

Seguro!!!!!

Contigo la MMP está garantizada!

Y además vamos a disfrutar de la ciudad, los restaurantes japoneses (y franceses, espero?), los paseos románticos y el hotel acogedor...

Sera la bomba!

TXABI ha dit...

Ànims !