divendres, 15 de febrer de 2013

Spaghetti amb verdures al wokCom que aquesta setmana toca pasta, he decidit que la faria lleugereta. Una cosa és carregar-se de carbohidrats per cremar a la cursa i una altra molt diferent és atipar-se de salsa greixosa i no poder ni moure's.

La saviesa mil·lenaria dels orientals i llur bon fer a l'hora d'alimentar-se ha estat la meva guia. He decidit que em convenia verdura i soja.

Spaghetti amb verdures al wok

Ingredients:

3 grans d'all
gingebre en arrel
1 pebrot vermell
2 pebrots verds
1 ceba
1 pestanaga
oli de sèsam
vinagre d'arròs
salsa de soja
salsa picant.
spaghetti

S'escalfa el wok primer sense oli i quan és molt calent es tira oli de sèsam. Es van afegint les verdures que s'han de fer molt ràpid i movent-les constantment (estil wok). Es tira finalment el vinagre d'arròs i la salsa de soja amb una mica de picant.

A part es fa la pasta en una olla. Jo vaig agafar spaghetti integrals perquè resisteixen millor els moviments que els hi fas al wok sense trencar-se. Tambè perquè tenen carbohidrats de qualitat.

Es torna a encendre el foc de gas amb el wok ple de verdures i s'hi tiren els spaghetti ben escorreguts. Dues voltetes molt mogudes, on la pasta quasi voli, quasi no toqui el wok, amb energia i immediatament al plat.